Gewoontes van de rijkste mensen op aarde

rijke-mensen-gewoontes

Van plan om net zo rijk te worden als Bill Gates of Oprah Winfrey? Dan kun je maar beter een aantal van hun gewoontes overnemen. Want de rijkste mensen ter wereld hebben dan weliswaar verschillende achtergronden, maar er zijn een aantal gewoontes die ze gemeen hebben.

NowSourcing onderzocht wat deze mensen gemeen hadden en maakte er een gave infographic van. Daaruit blijkt onder andere dat de rijkste mensen van lezen houden, met to-do lijstjes werken en dat ze ruim drie uur voor het werk opstaan. Daarnaast stellen ze doelen voor zichzelf, kijken ze weinig televisie en bewegen ze veel.

Je zou je natuurlijk af kunnen vragen of het één het gevolg is van het andere, maar het kan helpen bij het stellen van je eigen doelen. Wil je toch meer weten over de gewoontes van rijke mensen, check dan de infographic hieronder.

Klik op onderstaande afbeelding om de infographic in het groot te bekijken:

[Via Business Management Degrees]

Gefascineerd door video, animatie en alles waar vooruitgang in zit. Studeerde als User Experience Designer af met een onderzoek naar Quantified Self en (het meten van) persoonlijk geluk. Momenteel laat Bob, als growth hacker bij Brainmoves, mensen en bedrijven groeien.