Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de opleiding tot gelukscoach!

gelukscoach-opleiding-cursus

De opleiding tot gecertificeerd gelukscoach begint binnenkort! Ben jij toe aan een stevige uitdaging, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Loop je vast in je loopbaan of in je relatie en wil je dat er iets verandert? Schiet je naar je mening te kort in jezelf, maar weet je niet waarom? Lees dan even door…

Als ‘betrokken werknemer’ of als beginnend dan wel ervaren coach, of voor jezelf, kun je worden opgeleid als gecertificeerd Gelukscoach. Waarom zou jij daar iets aan hebben?

Een gelukscoach ondersteunt en bewaakt het geluk in zichzelf en/of in zijn of haar organisatie. Deze opleiding geeft je goed inzicht in de “Science of Happiness” en in jezelf. Hemelfietserij?Lees verder en oordeel zelf.

Wat houdt de opleiding in?

De elementen van de opleiding worden gevormd door drie basismodellen: de bewustzijnsschaal van dr. David Hawkins, de 3P-methode en de ‘1:66 formule’. Deze modellen lopen als rode draad door de opleiding heen. Als deelnemer onderga je door het volgen van deze structuur gegarandeerd een diepgaand veranderproces. De opleiding legt een gegronde basis voor een betere gezondheid, een sterkere emotionele balans, stressreductie en geluk.

Je werkt zowel aan zelfontwikkeling via je eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, terwijl je je tegelijkertijd ook coaching vaardigheden eigen maakt. Je krijgt een schatkist mee aan ‘tools’, die grotendeels door wetenschappelijk onderzoek zijn onderbouwd. Na je certificering als gelukscoach heb je nog de mogelijkheid om verder te gaan, door de mentorenopleiding te volgen.

Ervaringen

De opleiding voor gelukscoach gaat inmiddels al zijn zevende jaar in, waarbij honderden deelnemers dit bijzondere ‘empowerment process’ al hebben gevolgd. Hieronder geef ik een korte opsomming van grote veranderingen die deelnemers zoal hebben doorgemaakt. De voorbeelden zijn echt, hoewel details zijn weggelaten om de privacy van de betrokkene te beschermen.

– Een deelneemster durfde na de opleiding haar baan als leidinggevende op te geven, om voor zichzelf te beginnen.

– Een ander besloot eindelijk haar grote wensdroom te gaan volgen door toch die ene wereldreis te gaan maken.

– Een andere deelnemer is haar eigen bedrijf gestart happypeoplebetterbusiness.nl en organiseert in 016 een groot event met Jörgen Raymann als Chief Happiness Announcer.

– Een deelnemer heeft binnen haar werkplek geluk op de agenda kunnen zetten en een rol gekregen om geluk op werk te implementeren.

Meer informatie?

Als je meer over deze opleiding wilt weten, kom dan naar de Open Dag op vrijdag 9 oktober. Deze wordt gehouden in Centrum Djoj te Rotterdam en begint om 16.00 uur tot 18.00 uur. Na afloop van de presentatie over deze opleiding is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hier meer informatie over de opleiding: http://heart4happiness.nl/opleiding-voor-gelukscoach/

Je kunt mij ook telefonisch bereiken op 06-24245154 indien je verhinderd bent maar wel interesse hebt.

 

Ik hoop je persoonlijk te ontmoeten op vrijdag 9 oktober!

Sheila Neijman

Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij begeleidt organisaties, scholen, volwassenen en kinderen naar een hoger geluksbewustzijn. Haar missie is om in het jaar 2025 tenminste 51% van de Nederlandse bevolking te laten schitteren in geluk. Magazines als Change Think+, Spiegelbeeld, NRC-next, Elsevier, de Volkskrant, Europoort Kringen en Showbizz hebben haar geïnterviewd. Naast Track and Hack schrijft zij regelmatig columns voor o.a. Managers Online en Koffieleutjes.