Over Track and Hack

over track and hack quantified self big data ehealth life hacking en meer

Wij  bieden het laatste nieuws en de beste tips om jou (en jouw onderneming) te helpen groeien om zo gelukkiger, succesvoller, gezonder en productiever te leven.

Track and Hack is een door Brainmoves in 2013 gelanceerde webblog (online magazine) over persoonlijke groei in combinatie met de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Net als olifanten zoeken wij de slimste en meest efficiënte routes in het leven. Deze zogenaamde olifantenpaadjes (of lifehacks) delen wij met jou zodat jij gelukkiger, succesvoller, gezonder en productiever kunt leven. Centraal staan o.a. de onderwerpen:

Big Data: de gigantische hoeveelheid digitale informatie die wij met z’n allen sinds een jaar of tien produceren.
Growth hacking: waarbij men slimme(re) manieren zoekt om een onderneming te laten groeien.
Lifehacking: waarbij men zoekt naar slimme(re) manieren om te leven en te werken.
mHealth: gezondheidszorg van de toekomst waarbij mobiele zorg centraal staat.
Quantified Self: of ook wel Bodyhacking, waarbij men van alles van zichzelf trackt om zo gedrag te vertalen naar data om uiteindelijk zichzelf te verbeteren.
Zorg van de toekomst: of ook wel Digital Health / Health 2.0, waarin technologie een grote rol speelt in de gezondheidszorg.

Naast de signalerende en informerende functie willen wij ook graag zo veel mogelijk mensen helpen om een gelukkiger leven te leiden. Dit doen we door praktische tips in hapklare brokken aan te bieden over hoe je gelukkiger, gezonder, succesvoller of productiever kunt leven. Zaken die je direct kunt toepassen om je leven (of je onderneming) te verbeteren en om te groeien. Daarnaast houden we je op de hoogte van de nieuwste gadgets, apps en (technologische) ontwikkelingen die voor jou interessant zijn.

Vertaal gedrag naar data, word bewust en groei door slim(mer) te handelen!

Om deze beloftes na te komen hebben we stiekem jullie hulp een beetje nodig. We zoeken mensen die het leuk vinden om anderen te helpen door hun kennis met de wereld te delen. Wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over Track and Hack? Of tips? Hier.