5 Spelletjes om je nooit meer te vervelen

spelletjes

Moet jij naar dat saaie feestje van je werk, de verjaardag van je schoonmoeder of sta je alweer in de file. Gebruik dan deze tips om het voor jou toch leuk te maken.

1. Bullshit Bingo

Schrijf een lijstje met onzinnige dingen op waarvan je denkt die echt niet tegen te komen daar. Bijvoorbeeld:

– Tijgerprint mantelpakje
– Uggs
– Groen overhemd
– Ferrari
– Jan Peter Balkenende
– Hostess zonder schoenen
– enz.

Wanneer je iets toch tegenkomt daar, heb je bingo!

2. Spot de watch!

Gaat de tijd je veel te langzaam?
Zorg ervoor dat je zelf niets hebt om de tijd te zien en ‘Spot de Watch!’ Ben je in ieder geval weer een kwartier verder voor je überhaupt weet hoe laat het is.

3. Knipoogmarathon

Knipoog en glimlach naar random mensen en kijk hoe ze reageren. Dit is vaak hilarisch om te aanschouwen en het wordt over het algemeen toch echt wel gewaardeerd.

4. Filespel 1; Half a minute

Dit is een gratis app afgeleid van het bordspel 30 seconds. Team Voorbank tegen Team Achterbank en spelen maar!

5. Filespel 2; Onzinverhaal

Bedenk een verhaaltje wat nergens op slaat en erg vergezocht is en vertel 1 zinnetje tegen je reisgenoten. Zij moeten raden wat er gebeurd is, enkel door ja/nee
vragen. Bijvoorbeeld:

Jij vertelt: er is een pakketje bij Joop aangekomen, hij is er heel blij mee, geeft deze vervolgens aan zijn buurman die er al even blij mee is en gooit deze daarna weg.

Het verhaal: Joop ging op een boottocht met zijn buurman en een goede vriend van hen maar sloegen om. Na een tijdje waren de twee buren opgepikt door een klein reddingsbootje maar bij de twee heren was één been afgevroren door het koude zeewater. Hun vriend bleef nog hangen bij het bootje en de twee buren hadden geen idee of hun maat het overleefd had. Deze zei terwijl de heren het bootje ingetrokken werden: “Als ik dit ook overleef hak ik mij been eraf en stuur ik die naar jullie.” Hij overleefde het..!

Gebruik je creativiteit, zo kun je je uren vermaken! Welk spelletje speel jij om met je vrienden of familie?

Als studente die stad en land afreist omdat het kan, kom ik genoeg merkwaardige dingen tegen en maak ik de raarste dingen mee. Ik houd er van om de dingen die ik om mij heen zie te analyseren en er over te speculeren. Volg +LauraHagen